AGF – Vlees – geconditioneerde levensmiddelen

Ook is IKV Holland uitstekend uitgerust voor het vervoer van temperatuurgecontroleerde levensmiddelen. Op de juiste tijd, op de juiste plaats en op de juiste temperatuur. Bij IKV Holland zijn uw geconditioneerde levensmiddelen altijd in goede handen.

Zo werken wij onder HACCP condities, hebben kennis van uw product, weten wat er wel en wat er niet gecombineerd kan worden en zorgen voor maximale hygiëne. Daarom zorgen wij altijd voor een schone auto bij u en uw klanten voor de deur. Zo wordt u altijd op de hoogte gehouden van de positie van uw goederen. Daarnaast ontvangt u per mail of desgewenst telefonisch altijd een afmelding (P.O.D.) met de exacte afleverdatum en -tijd van uw levensmiddelen.

Zowel verse als bevroren levensmiddelen kunt u door IKV Holland laten transporteren. Ons gehele internationale wagenpark kan middels dubbele verdampers en een scheidingswand meerdere temperaturen vasthouden, wat tot combinaties leidt, die zorg dragen voor een betere efficiëntie, waardoor wij onze diensten kunnen aanbieden tegen concurrerende tarieven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat u zich verrassen door onze mogelijkheden.